Plánujete svatbu? Aktuální trendy pro rok 2012

Plánujete svatbu? Aktuální trendy pro rok 2012

Svatební přípravy pod kontrolou - 3 aktuální trendy pro rok 2012

Při plánování svatby je třeba myslet na množství důležitých věcí, které je třeba vybrat a následně objednat v dostatečném předstihu. Ať už jde o svatební šaty pro nevěstu nebo rezervaci podniku pro svatební hostinu. Nesmíme však zapomínat ani na další podstatné záležitosti, které výborně dotvářejí atmosféru nadcházející (a později probíhající) svatby.

1. trend: Jednotný design svatebních produktů

Absolutním hitem letošní svatební sezóny je minimalismus a elegance, což výrazně ovlivňuje i samotné svatební produkty. Trendem jsou svatební oznámení, pozvánky ke svatebnímu stolu, svatební obálky, stejně i svatební jmenovky či svatební menu v jednotném grafickém stylu. Pro maximální harmonii.

Navíc mnohdy tyto produkty zvýrazňují samotný charakter svatby, protože jsou přizpůsobeny jejím dominantním grafickým prvkům (barevnost, druhy květin, ...). Pokud je například svatební hostina v decentním stylu a nevěsta si zvolila kombinaci bílé a zlaté barvy, je skvělé, když i všechny svatební produkty kopírují tento vzhled. Celkový dojem je tak dokonalý.

Své hosty můžete také překvapit originální láhví s vlastní etiketou na víno. Taková originální upravená vína se obvykle darují hostům při odchodu ze svatební hostiny jako poděkování za účast, čímž se stávají vzpomínkovým předmětem. Proto pokud se rozhodnete pro jednotný design jako u předchozích svatebních produktů, určitě okouzlíte všechny přítomné.

2. trend: Ušetřit stovky korun a neplatit zbytečně více

Kromě toho, že díky stejnému designu k sobě jednotlivé elementy dokonale ladí, můžete dokonce ušetřit - protože pokud si zvolíte jednotnou grafiku (a tedy jednoho dodavatele) pro vaše svatební oznámení, obálky, pozvánky ke svatebnímu stolu a další svatební produkty, půjde o komplexní balík služeb. Informujte se o slevě u svého dodavatele.

3. trend: Stylové svatební produkty pro ještě stylovější svatbu

Letošním trendem je udělat si svatbu ještě osobitější než kdysi. Jednoduše, aby byla věrným odrazem přání novomanželů. Proto se stále častěji objednávají personalizované produkty - jsou vytvářeny na míru pro každý pár individuálně. Například svatební kniha s vlastními jmény či iniciály a datem svatby, kde píší blahopřání všichni přítomní hosté. Nebo originální svatební stuha na auto, na které si také můžete přečíst svá jména. Pro vytvoření ještě stylovějšího vzhledu svatebního vozu se obvykle používá svatební SPZ.

Najděte si i vy pro svou svatbu to pravé - ať už půjde o svatební oznámení, svatební obálky, pozvánky ke svatebnímu stolu, svatební menu, etiketu na víno či svatební knihu, inspirujte se aktuálními trendy pro rok 2012 s Express Printing!

Kontaktujte nás

* Povinné údaje