Zvyšujeme spolehlivost dodání!

Zvyšujeme spolehlivost dodání!
Výroba a dodávání tiskovin do 24 hodin je velmi složitý proces. Zahrnuje zpracování objednávky, kontrolu a případnou korekci návrhu grafikem, kontrolu operátorem tisku, tisk, řezání, balení a následnou expedici. Stačí, že se jeden z těchto kroků zdrží nebo v něm nastane porucha a objednávka nestihne být vyřízena včas.

Záložní tiskové zařízení

V dnešní rychlé době je jediná možnost jak zajistit rychlost dodání mít i záložní plán. Proto jsme koupili druhou tiskárnu.

Plán A

Primární tiskneme na digitálním ofsetu značky HP, které pracuje na principu podobném ofsetového tisku. Využívá tekuté barvy tisk je proto kvalitnější, rychlejší a trvanlivější.

Plán B

V případě poruchy zařízení ihned začínáme tisknout na druhé tiskárně. Ani ta není žádné "béčko". Našim druhým tiskovým zařízením je vlajková loď společnosti Konica - Minolta.

Takto jsme schopni Vám zajistit vysokou spolehlivost tisku. V případě poruchy jednoho zařízení ihned začínáme tlačit na druhém stroji. Protože obě tiskárny jsou velmi kvalitní, i v případě poruchy Vám umíme zaručit vyšší kvalitu tisku ve srovnání s konkurencí.

Kontaktujte nás

* Povinné údaje