Letáky: Jak netradičně dostat leták k zákazníkovi

Letáky: Jak netradičně dostat leták k zákazníkovi

Znáte to. Otevíráte svou schránku az ní se vám valí množství nepotřebných letáků. Aniž byste je blíže prostudovali, seřadíte jen potřebnou poštu a ostatní putují do koše. Když si myslíte, že se s tím nedá nic dělat tak se mýlíte. Ukážeme vám, jak se odlišit. Nasaďte si brýle, ztlumte rádio a pozorně čtěte!

1. Roušku tajemství

Co tak ukrýt leták do matně transparetní obálky? Obálka ve vaší schránce vždy zvýší pozornost. V obálkách se běžně reklama nedistribujeme. Využijte matné transparentní obálky, které vytvářejí roušku tajemství ohledně obsahu, který je uvnitř. Zaručujeme vám, že tuto obálku každý otevře. A nejeden o ní řekne i známým...

Akce: Limitovaná sleva 30% na tyto obálky.

2. Netlačte se vedle konkurence

Vytvořte si vlastní prostor. Kdo řekl, že letáky se musí dávat do schránky? Nalepte jejich pomocí malé nálepky na schránky vašich zákazníků! Takto si váš leták všimne zaručeně každý.

3. Z ruky do ruky

Často se setkáváme i s problémem při rozdávání letáků na ulici. Lidé už po nich nechtějí natahovat ruce a raději je ignorují. Proč? Neboť nejsou ničím výjimečné. Vyvolejte v nich zvědavost dítěte! Srolujte leták do rolky a připevněte malou nálepkou. Leták rázem dostane třetí rozměr.

TIP: Výborně se hodí pro směnárny, banky nebo půjčkárny. Z jedné strany může leták vypadat jako peníze a z vnitřní strany má reklamní sdělení.

4. Jiste neuhodneš co skrývám?!

Naše "kombo" tipů ukončíme opět obálkami. Tentokrát obálkami s potiskem. Na obálku nedávejte své logo ani produkty, jen výzvu k akci nebo nejake heslo na rozpoutání zvědavosti. Například: "Jiste neuhodneš, co skrývám?!" Reklamní sdělení dejte až na leták, který vložíte dovnitř.

Je to zajímavé, ale nebude mě to stát víc?

Počítejte se mnou. Co stojí více, 50 letáků v koši nebo jeden dražší ale přečten? Nedělejte kampaně na kusy ale na kvalitu!

Zaujali sme Vás? Pripravte vlastnú kreatívnu letákovú kampaň!

Kontaktujte nás

* Povinné údaje