Vizitkáře: Velké srovnání vizitkářů

Vizitkáře: Velké srovnání vizitkářů

Vizitkáře asi nikomu z vás blíže představovat nemusíme. Jsou to obaly, které slouží ke skladování a ochranu vizitek. Pokud si myslíte, že vám vizitkář netřeba a jeho funkci splní mezera na platební karty v peněžence, jste na omylu. Úkolem vizitkáře je totiž hlavně vizitky ochránit. Pokud je máte jen zastrčené v peněžence, tak se jim již po krátké době poškodí rohy, případně se zdeformuje jejich tvar nošením peněženky v zadní kapse. Odolnější jsou laminované vizitky, které snesou i hrubší zacházení.

Pokud chcete, aby vás vaše vizitky reprezentovali, musíte je udržovat v prvotřídním stavu. Nic není horší než dát obchodnímu partnerovi zalomenou nebo jinak poškozenou vizitku. Vaše vizitka je doslova vaší vizitkou!

Designum vizitkář

Moderní a lehký vizitkář. Exkluzivní vzhled je dílem německého designéra Alexandra Sibberta, který vytvořil elegantní a vysoce reprezentativní vizitkář při zachování jeho praktické stránky. Obsahuje 2 samostatné přihrádky. Každá má kapacitu 2x12 vizitek. Výborně se hodí, když máte 2 typy vizitek ve 2 jazycích, aby se vám nepomíchali. Možnost využít oddíli i tak, že do jednoho dáte své vizitky a do druhého vizitky, co jste získali od obchodních partnerů. K dispozici jsou tři standardní barevné provedení (bílá, černá, ćervená). Chci objednat!

Kožený vizitkář

Kožený vizitkář má atraktivní vzhled a luxusní provedení. Spojením kvalitní kůže a nerezu získal výrazně reprezentativní charakter. Výhodou tohoto vizitkáře je jeho velká kapacita až na 24 vizitek. Vizitkář naplno využijete při obchodních setkáních a jednáních s novými potenciálními partnery a klienty. Vybrat si můžete ze dvou poutavých barev - decentní béžové nebo nápadné fialové. Je jen na vás, které z nich dáte přednost. Chci objednat!

Slide vizitkář

Mějte svůj styl a vytáhněte vizitku jedním prstem! S novým Slide vizitkář budete mít všechny důležité kontakty po ruce v opravdu originálním vizitkáře stříbrné barvy. Kapacitně postačuje až na 14 kusů vizitek. Nerezové provedení je zárukou atraktivního vzhledu a vysoké odolnosti uskladněných vizitek. Rozměry precizní kopírují standardní velikost vizitek - díky tomu se jednoduše vejde do každé kapsy. Chci objednat!

Expresta vizitkář

Pro nenáročné zákazníky nabízíme velmi levný Expresta vizitkář. Je vyroben z odlehčeného hliníku - je praktický a nebude vám překážet ani v kapse. Jeho elegantní "kovový" vzhled oceníte při obchodním setkáních. Jednoduché uzavírání navíc zaručí bezproblémové a rychlé vyjímání / vkládání vizitek. Kapacita je 12 vizitek. Chci objednat!

Krabička Expresta

Potřebujete v kanceláří uskladnit větší množství vizitek ale chcete je mít stále po ruce? Přesně na to slouží naše krabička na vizitky. Chrání je před poškozeným a slunečními paprsky. Krabička svým designem zapadne na každý pracovní stůl a tak je vždy po ruce! Od nás máte tuto krabičku ke každé objednávce zdarma.

Jednotlivé vizitkáře si můžete objednat kliknutím na obrázek konkrétního, kde se Vám zobrazí i cena.

Kontaktujte nás

* Povinné údaje