Originální tipy na Valentýna jak překvapit partnera

Originální tipy na Valentýna jak překvapit partnera

Originální tipy na Valentýna, jak překvapit partnera

1) Fotografie s partnerem z mozaiky společných fotografií

Tento nápad jsem převzal od jedné naší klienkty, která si nedávno tiskla na plátno svůj portrét vyskládaný z fotografií z dovolené s partnerem. Jednoduchý osobní valentýnský dar, který se hodí na stěnu ložnice. Na internetu najdete množství programů, které vám vyskládají mozaiku z vašich fotek (EasyMoza) nebo nabízejí i vlastní databázi (Pixisnap). U nás vám grafiku pro tisk na plátno připravíme zdarma.

2) Vy a partner ve stylu popart

Jako fanoušek Andyho Warhola jsem si hned vzpomněl na jeho popart. Veselé barevné obrazy rozzáří každou místnost. Minulý rok jsem klasický štvorobraz daroval na Valentýna své přítelkyni. Byla nadšená :) Na úpravu fotek jsem použil placenou službu warholize.me. Přes Google určitě najdete i free programy. Hledejte "free warholizer". Náš grafik vám popart vytvoří zdarma, stačí poslat fotku na info@expresta.cz.

3) Dárkové poukázky vašich masážních služeb

Možná právě nevíte jaký valentýnský dárek dát partnerovi, ale určitě víte co rád dělá nebo co mu dělá dobře. Například moje miluje masáž zad a já nerušené sledování Ligy mistrů. Všechno se dá zhmotnit. Vytiskněte originální dárkový pouzkaz s oblíbenou "službou" :) Tyto jsem navrhl přes náš online ediror.

4) Zamilované samolepky

Tento nápad vymyslela čerstvě vdaná kolegyně, když chtěla osvěžit každodenní rutinu balení svačiny manželovi do práce. Využila tisk samolepek a s grafikem navrhli sérii zamilovaných nálepek, které každý den lepila na papírový sáček svačiny. Milé, že? Manželovi chutnalo víc, ale dámy, vše s mírou :) Zamilované dinosaury najdete přes online editor samolepek.

5) Foto kalendář

Co bych to byl za tiskaře, kdybych si nevzpomněl i na různé kalendáře? Kapesní kalendáře s vaší fotkou na zadní straně. Nástěnné kalendáře s koláží fotek z výletů. A samozřejmě stolní kalendáře s 12ti fotkami podle ročních období: já a ona v plavkách, já a ona v džínách, já a ona v overalu, já a ona ve svetru se sobem... :)
Věřím, že jsem vás inspiroval. Nápadem se hranice nekladou. Pod článkem je možnost se o své nápady podělit přes komentáře. Jaké jsou vaše zkušenosti se svátkem zamilovaných?

Bližší informace o cenách a objednat můžete přes info@expresta.cz.

Kontaktujte nás

* Povinné údaje