Najděte se

Najděte se

Nemalé procento z nás, přes internet komunikujících (zejména skrz chatovací programy – ICQ a pod.) tak už asi zažilo pocit touhy po oživení a “virtuálním“ poznání nových lidí. Pokud bychom se rozhodli konat, můžeme na to jít oslovováním a vyhledáváním kontaktů naslepo a doufat, že narazíme na někoho zajímavého, s kým si budeme v něčem rozumět. Můžeme také počkat, dokud nás jako první neosloví někdo, kdo už má o našich zájmech a naší osobě stručné informace, které ho zaujali. Počkat potom, jak vyvineme nenáročnou aktivitu.

Nálepky jsou našimi kamarády právě pro jejich téměř neomezenou umístnitelnost. Proto můžeme tuto jejich povahu využít na šíření našeho úmyslu poznat přes internet nové lidi. K tomu bychom si měli vytvořit nálepku se zajímavým a stručným popisem naší osoby, našich zájmů a o poznání jaké osoby bychom měli nejdříve zájem.

Internetový kontakt je automatika. Možná trochu úsměvné řešení, ale příliš neobvyklé na to, aby nám nemohlo přinést jediný nový kontakt. Potom už pouze nechávat nálepky za sebou všude, kudy půjdeme. Dejte si nohy vedle klávesnice, čekání na nové kontakty může začít ;-)

Kontaktujte nás

* Povinné údaje